Enderrocar el mur, és la solució

27gen.08

mestalla.jpg

5 de la vesprada i amb la paella en la gola, 45.000 aficionats es desplacen a Mestalla a vore si el seu equip és capaç de guanyar a l’Almeria, equip que acaba d’ascendir.

I si, Vicent, vaig a parlar de futbol, se que no te mola, però és que m’ho posen botant i en l’esquerra. Son les 18.49h  i el VCF ha perdut. Porta 3 punts de 27. 2 gols en 9 partits. Koeman porta una victòria en lliga des que es va fer càrrec de la banqueta. I ve l’Almeria, si, si, l’Almeria i torna a reviscolar un altre crit, el de “Koeman vete ya”.

Mireu, ara seria una ocasió única de traure de pit i de demostrar que les opinions i pensaments que teníem fa mesos, s’han fet realitat. Que el problema no era la banqueta, que anava més enllà. Este VCF, vullguen o no, està vivint de les rendes de  Quique Flores. L’ex tècnic va fer 15 punts de 5 partits. Ara, el conjunt blanc i negre en té encara 27 i ja no podrà utilitzar molt més el matalàs de punts de l’anterior època.

A Quique el tirà el públic, la seua arrogància, el no saber callar quan ho havia de fer, i el pols innecesari i pueril amb Carboni. Però no pogueren tirar-lo els resultats. No, no, no. Els resultats, no. Quant a resultats, Koeman, en fi, no anem a allargar-se massa en el tema…

Però, mentre la guerra continua, i este equip està immers en una crisi total, el seu president continua amagat. Llança missatges pels seus cronistes oficials col·locats en l’ent públic. Consisteix fer un mur per allunyar més si cal l’equip i l’afició. Mana vendre la idea que esta temporada és de transició. Per a ser de transisció, s’han gastat 68 milions d’euros. Crema empleats eficients i incorpora a palmeros i “nuevos ricos”.

A mi que Mestalla brame “Koeman vete ya” me la porta molt fluixa. De veres. No va a solucionar res. Sincerament, si esta afició pròximament no vol vore partits entre el seu equip i el Eibar, han de tornar a ser, el que sempre han sigut els valencians i valencianistes. Decidits, valents, gent de cor i que no té por a res. La dictadura de Soler només pot ser enderrrocada per la democràcia de tots els seus aficionats. Només ells podran destrossar el mur del cacic.One Response to “Enderrocar el mur, és la solució”

  1. 1 EVA

    Molta raó portes, Julio, molta. Encara que llegint l`últim paragraf el diria que el deixares el futbol i el dedicares a la política. (“tú sí que arengas a las masas”…)
    Els cronistes de l’ent públic dels que parles som (la majoria d’ells) uns manats, sense veu ni vot, sense capacitat per pensar (bé, capacitat en tenim però no ens la deixen gastar). Els nostres caps ens diuen el qué, cóm i quant i nosoltres ens limitem a baixar el cap i fer el que ens manen.
    Però no, no està tan mal com pareix. Vivim de puta mare! ja!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: