… un apartament en la Manga del Mar Menor!

03febr.08

los_alcazares.jpg

Dissabte vaig emprendre un nou viatge, dins d’un dels treballs que a hores d’ara tinc. Aprofite per explicar a la gent que em pregunta el perquè tinc diversos curres, per respondre el de sempre, si tinguera un que em pagaren el que guanye en tots, no ho faria. Però a més, el faig amb molt de gust, per tant, cap problem.

Bé, després d’esta disertació que poc o res aporta, vos diré que vaig estar en un lloc anclat en el temps. Ens situem en l’apasionat terme de Cartagena. El poble, “Los Alcázares”. En la Manga del Mar Menor, per a més senyes. Feia temps que no veia un lloc més estrany. És com si hagueren construït un poble aposta, i no, no estàvem en Gavarda. Em va vindre a la memòria el Un, Dos, Tres i aquells famosos premis bomba i els apartaments en la Manga. Menys mal que cap familiar meu va ser afortunat!

Em quede, sens dubte, amb la Papereria “Lápiz y Papel” i amb el restaurant on dinarem “La Tropical”. Amb els noms ja es podeu imaginar com estava el patí. En mig d’aquell paradís, nosaltres… ¡Murcia qué hermosa eres!.No Responses Yet to “… un apartament en la Manga del Mar Menor!”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: