No hi hagué debat (II)

04març08

rajoyzp2.jpg
Si. Novament, no hi hagué debat. Ja no només perquè hi havien 2 formacions i per tots els arguments del meu post primer sobre este tema, sinò perquè el definitiu, el clau, a mi particularment, em va decebre. I explique el perquè…
No esperava, o no tant descarat, que tots dos candidats estigueren més pendents del quedar bé davant càmera, que d’explicar els seus projectes de forma transparent. No esperava que s’utilitzaren el número de morts per fer política. Tampoc que la immigració només es tractara com a un problema, i no com a un element clau per millorar l’economia i per fer d’un país més ric i plural. I més. La guerra d’Irak, l’11M, la primera pregunta que es va fer al Congrés en esta legislatura!. No m’importava per a res!. Vaig tirar en falta, per exemple… (1, 2, 3…)
– Vertader estat iactuació de les autonomies, només de passada per esmentar el Plan Ibarretxe i sense estar el PNV…
– El problema de l’aigua. A banda de saber si hi ha o no trasvasament, què plantegen per pa·liar l’escassessa a les diferents parts del territori espanyol?.
– Com van a dirigir les campanyes per a erradicar o disminuir la violència de gènere?.

Son 3 de les 1000 preguntes que a mi em venen ara mateixa al cap.No seré més pesat. Però comentaré, ja que estic, que no crec en este tipus de debats. Ahir el que era de Zapatero va eixir més convençut i el de Rajoy, es pot dir el mateix. Crec que amb un canvi en la modalitat del debat, es guanyaria en dialèctica. En situacions on els candidats no tenen eixida,  es veuen les carències i les virtuts de ambdós. Per això caldria introduir nous conceptes dins d’este format. I no que semble un monòlec d’idees que es repeteixen com un loop sense fi i que acaben avorrint al personal. Ahir, de fet, un milió menys d’espectadors. Cap a on aniran eixos vots?, pensaran ZP i Rajoy…One Response to “No hi hagué debat (II)”

  1. A mi em va avorrir solemnement, i em va posar mooolt nerviós: sonaven com un disc ratllat. Realment van dir alguna cosa nova? Avui es comenta molt la comparativa de morts en una legislatura i en l’altra que va fer Zapatero, però això ja ho va dir l’altre dia. I el rotllo patatero eixe de la primera pregunta de Rajoy!? PErò realment això té alguna importància? I per què van estar tants minuts amb el tema? No sé com vaig aguantar fins el final, però va valdre la pena: el moment de Rajoy tocant-se el cap amb el dit i dient que té la xiqueta al cap és gloriós. Em va fer oblidar durant uns minuts que tenim uns “líders” bastant mediocres…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: