Ferran Torrent de Sedaví

02abr.08

Fa uns dies entrevistarem Ferran Torrent. Ell viu a Sedaví, en la mateixa plaça de l’ajuntament, però no s’acosta molt a ell. Ha anat donant bacs per la vida fins a trobar allò que més el plena: escriure. Se sorprendríeu dels oficis que ha tingut fins arribar a ser qui és (fins i tot va ser comentarista de futbol de Canal 9), un escriptor reconegut, amb novel·les adaptades al cinema. En fi, l’únic que voldria destacar per aquells qui l’heu seguit, és que acaba de publicar Només socis, una novel·la on recupera molts dels personatges emblemàtics de la seua literatura com Toni Butxana, els germans Torres, Tordera… però que ja ens ha advertit que no és cap continuació de les anteriors. El sí puc dir és que vos enganxarà. A l’entrevista li preguntàrem per una frase del llibre que també vull destacar, una broma com diu ell amb la que es refereix a la història electoral més recent dels valencians: “Si els valencians foren negres votarien al Ku kux klan”.

Escolta l’entrevista realitzada pels meus companys Cànoves i Sandra Capsir en Ràdio l’Om de Picassent.2 Responses to “Ferran Torrent de Sedaví”

  1. 1 Rosa

    Hola. Me he contrado tu blog por casualidad y me ha gustado mucho, un saludo y sigue así.

  2. 2 Dano

    Senyor, esperava entrar aci de nou i trobar-me la seua interesant opinió al respecte de l’actualitat valencianista.. hi han ganes de coneixer el seu pensament


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: