Què queda de la barra lliure?

15maig08

Ja advertíem a este blog (i no és per ser massa inteligents) que els precedents que havíen realitzat les institucions públiques amb el LLevant i el VCF serien perillosos. Al VCF a poc a poc aniran eixint, però es taparan com es puguen. És el que té tindre més pes, més entitat, i fins i tot més gent que puga tapar-te. Soler mourà com a pitjor president de la història del valencianisme, no se quan, però haurà d’anar-se’n.
Però les vergonyes del LLevant Unió Esportiva no es poden amagar tant com les dels xotets. Ací, no hi ha tan per a cobrir, ni tants que puguen cobrir. L’ajuntament, amb una actuació sense precedents, ha avalat tot allò que es podia avalar. Ha fet tot el possible per traure açò endavant, però la carcoma granota ha sigut voraç. Una carcoma que, lentament, ha anat devorant el club, sense voler ni saber abandonar-lo, i amb un efecte paulatí que ja no té marxa arrere.
Ara, que cadascú acepte les seues decisions i responsabilitats. Però em dóna mi que seran tots víctimes i cap asumirà les grans errades que han fet en perjudici del club degà de la ciutat de València.
Habemus Ley Concursal o Suspensió de pagaments, i ací ningú se’n va… molt fort!One Response to “Què queda de la barra lliure?”

  1. 1 wicon

    És una llàstima, però és el que hi ha. Per sort, tot quedarà oblidat, o s’intentarà tapar, amb la Formula 1, amb la preparació de la propera Rita’s Cup, i amb altres més coses que faran de València una de les ciutats capdavanteres d’Europa i del món.
    Au.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: