Tristor per tots els barris

18maig08


Ja l’han esgotada. Una temporada més acaba la lliga i les seues històries. I ho fa amb tristor per als dos equips de la ciutat de València. Llàstima, indiferència, ràbia, pena, tots els qualificatius van bé per definir esta campanya per a l’oblit quant al futbol d’elit es refereix. M’agradaria abans de donar-la per acabada, un parell d’apunts…

VCF
En un partit més propi del Taronja que de competició oficial, l’equip de Mestalla s’acomiadà de la seua afició. Una parròquia que va passar d’acudir (plovia amb ganes a València), i la que hi va estar tampoc armà massa soroll. Una reflexió. A Madrid guanyen dos lligues consecutives i al seu president li demanen, en massa, la dimissió. A Barcelona, més o menys el mateix o més. Ací, quatre llançols amb alusions cap a Soler i la seua marxa. Pocs, crec jo, després de quatre anysf fent vertaderes barbaritats, ell, i els palmeros que l’envolten.

LUD
Amb por al què diran, acabaren els jugadors granotes jugant al remat al Bernabeu. El ninot de Schuster estarà content. L’alemany, junt alguns dels seus idiolatrats (de idiota) jugadors, directiva i president han pogut celebrar el seu títol amb rival. Què vergonya de final, i d’entitat. I els jugadors granotes, que són culpables d’haver-se esperat fins al final per presionar com déu mana. No estic en contra delsfutbolistes, clar que no, però em sembla que han aguantat més del que s’havia de suportar. Ara, quina mesura és la que val?. Amb quina força poden acarar els pròxims dies a l’hora demanar el que els correspon?.

I l’última: quan van a moure els impresentables dels dirigents de tots dos equips de la nostra ciutat?

PS: No hay mal que por bien no venga… Al menys, s’acabat el Menut a Menut. I sabeu com?. No, això ja ho se, malament, com el primer dia. Però amb un video on es feia “homentage” al seus presentadors. Té collons la cosa. Com per a traure pit… Parlant de pits… xe!, no vaig seguir que si m’asmarre…One Response to “Tristor per tots els barris”

  1. 1 Juan

    Anit, fent zapping, em vaig trobar davant del ‘menut’, que dius tu, i vaig vore uns segons de tertulia. Crec que sé per on vas. Jo al respecte, destacaria a soles el que els costa als dirigents de C9 trobar a algú que parle en valencià.

    Gràcies per recomanar el meu article a l’altre post.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: