Alaquàs ja no parla

05juny08


Cafenet en llet, croissant, diaris damunt de la taula, ordinador encés, consulta de pàgines habituals, i… what a surprise!: Alaquàs parla no funciona. I no és una errada del servidor, no. Han tancat. Sense avís previ i de forma immediata.
Esta web tractava els temes del seu poble, de forma crítica i incisiva, amb humor, si calia, i amb bones aportacions dels seus col·laboradors. Era un blog actiu, amb nombroses visites i comentaris i que donava una altra vessant de la informació merament institucional.
També hi apareixien comentaris que afectaven al personal o intitucions, però incidint en personatges que ocupen càrrecs públics i que, lògicament, estan subjectes a la crítica de l’opinió pública. Mai es va utilitzar l’insult, i si es feia, era eliminat pels seus webmasters.

Tinc la meua teoria i informació del perquè s’ha tancat este blog. I continuaré investigant. I ho contaré a este blog. Però no crec massa en les casualitats. I a Alaquàs, darrerament, s’han donat i es donen massa coincidències i esdeveniments, perquè ara, esta pàgina de contrainformació s’haja xapat. Em molava Alaquàs parla. M’encanta la llibertat d’expressió. Admire l’ingeni per contar la informació de forma diferent. I clar, admire la gent que ho fa i no s’autocensura. Hui, per a aquells que ens agrada la informació de proximitat, les notícies més casolanes, les que passen al nostre costat, no és un bon dia. Hui, Alaquàs no parla. No Responses Yet to “Alaquàs ja no parla”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: