Episodi enèsim de la sèrie VCF SAD

24jul.08
23.55 hores. Pantolons curts de futsalero, sense camisa, finiestres obertes, i disposat a anar al llit. Baix del coixí, la ràdio. Pensament: anem a vore que ens conten hui del VCF, del Soler i del Stock Options, Villalonga per als amics.
ATENCIÓ!, primícia informativa, això sempre ho diuen, “la ràdio autonòmica està en condicions d’avançar que Villalonga compra les accions de Soler. 75 milions d’euros tenen la culpa”. Pegue mitja volta i pense “ja estem que l’abuela fuma”. Canvie de dial, no per res, i em situe en la 97.7. L’amic Natxo Andreu també està darrere de la llebre. Reunió a un hotel cèntric de València. Farcit de periodistes que fan guàrdia. “No hagan ruido que nuestros clientes no pueden conciliar el sueño”, adverteixen des de l’hotel als informadors. Això pense jo també, que esta nit de “conciliar”, res de res. Després de sentir comentaris, teories i apunts estil “jo ja ho sabia”, es confrma el que és el costum als darrers temps. No passa res quant a la venda del club. Diuen, els interessats, que tenen voluntat d’enteniment. Però de forment, ni un gra.

Jo de veres, no se vosaltres, el que vos agrada el futbol m’imagine, estic fart d’este fulletó cutre que s’ha convertit el València CF SAD. Ahir, havia d’haver dimitit el consell i no ho fa… “Porque Villalonga se ha enfadado con Soler”. Ja no es volen. Han de reconcilar-se. Xe!, rotllo Topacio o Cristal. Per la nit, el numeret de “Et compre”, però jo no venc, ara si que ho faig, ara si que no. Però, de què van?. A què juguen?. A menysprear i humiliar a gent com Sánchez, encarregat de presentar uns jugadors al seu tècnic, i una hora més tard, s’entera per la premsa que està rellevat del seu càrrec. A posar gent i gent de Madrid per dirigir una nau valenciana i valencianista?. On està ara el segell eixe que sempre s’ha dit que hauria de tindre l’equip de la rata penada?.Diuen, que en uns dies tindrem la solució, però ho dubte. Açò, com un fulletó veneçolà de després de dinar, estan allargant-lo penosament. Sense solucions i amb actuacions carents d’imaginació. Sense rumb. Sense trellat. Veig el VCF i no el reconec. I el més greu, els que hauríen ara de dir i molt, estan amagats, no siga que isquen esguitats.
Desgraciadament, continuarà…    

 

 No Responses Yet to “Episodi enèsim de la sèrie VCF SAD”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: