Passem a l’acció o ens quedem mirant?

25jul.08


Esta captura de pantalla, pertany a la web del VCF. No es cap muntatge cutre amb el photoshop. Estes coses estan passant al VCF. Amb titulars com estos, amb passatges com el d’ahir, poques coses queden més que afegir. Sincerament, i me dol dir-lo, crec que els únics que poden salvar al València CF és l’afició. Hui fan una concentració a les 17 hores. Però no serà prou. Si la gent estima el seu club, si reialment els interessa no patir vergonya quan diguen que són d’este conjunt, que es llancen, que vagen a per totes, que creen un vertader grup de pressió per fer fóra a estos xiquets, disfressats amb tratge d’indecència, i que esta entitat degana torne a ser un club normal.
No hi ha un altra. Els que havien de donar la cara estan amagats baix la taula. En altres menesters. Els que estan són incapaços de poder solucionar-lo. Per tant, massa social del VCF, feu alguna cosa, per l’amor de Déu. I ja de pas, massa social valenciana, societat, per l’amor d’un altre Déu, espabileu, desperteu, ja són molts anys anestesiats…One Response to “Passem a l’acció o ens quedem mirant?”

  1. 1 negrosobreblanco02

    Passem, passem. No et pots imaginar qué complicat es portar tot açó desde Madrid…
    Estic totalment….no sé. No sé. Mal. No he pogut dormir, és kafkiá.

    Hui hi ha manifestació a les 17.00 contra Soler i, també, contra Soriano. Però, estos que s’han pensat? Una cosa es ser meninfot i altra que creguen que som tontos. Que ahir Villalonga l’únic que va fer va ser possar dades concretes a allò que tots sabíem, i es que estem a la vora (o és bora) de la desaparició. Gràcies al desequilibrat de Soler.

    Que Soler no puga pisar ni tan sols Torís!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: