Maedéu com està el patí

28jul.08

Iniciem setmana. Per a mi, la que donara començament a les vacances. I no pense parar molt a casa, la veritat. Tinc, en un no res, quinze dies per a disfrutar de la companyia dels amics i de la família, què més es pot demanar!. Però bé, sentimentalismes a banda, hui vos vullc posar en coneixement com de flipat(no per descononeixement) m’he quedat en comprovar este post i les coses que passen en la meua professió i en tot el que l’envolta. Si les coses ja estan brutes als equips més importants de la nostra ciutat, sembla que dins del gremi dels comunicadors esportius, no es queden darrere. Alguns pensaran, i en molta raó, que en tots els treballs existeixen les disputes o els mals rotllos, i el cas del periodisme no podria ser una excepció. Però al nostre cas, i que quede clar que no parle del company del blog adés assenyalat, no el conec personalment, quan un ha d’opinar, d’escriure, de parlar d’un tema, sembla que ha de fer-lo amb una camiseta d’un equip o d’un altre. I això no és periodisme. Això és forofisme, falta d’objectivitat i de professionalitat. ( el cas de la defensa a Juan Soler ha fet destapar les vergonyes de molts). S’ha de treballar, un s’ha de fer aprenent del encerts, però també de les errades. S’ha de ser modest. No creure-se’n el melic del món i el que més sap de tot. Perquè no som tan importants, ni ells, el que es barallen en un foro per Guti, tampoc ho són. Més bé, donen llàstima per no saber passar el temps amb coses millors i que els puga enriquir molt més.

En este treball on la palmadeta en l’esquena és tant freqüent i la mamada s’utilitza tant, seria conveneint recuperar certs valors que dignifiquen molt més el nostre quefer diari:imparcialitat (el més que es puga), currar molt, però molt, documentar-se i sobretot ser bo, però no bo de crack, bo de bondat. Perquè, igual sóc ingenu de pensar-ho, però em quede amb el genial i desaparegut Kapuscinski i una de les seues sempre encertades reflexions:·”El trabajo de los periodistas no consiste en pisar las cucarachas, sino en prender la luz, para que la gente vea cómo las cucarachas corren a ocultarse”. 

En definitiva, tranquil·litat i bon aliments, que el món s’acaba!2 Responses to “Maedéu com està el patí”

  1. 1 Pelicà

    Quina raó que tens xiquet. Dona fastic alçar-se molts díes i comprovar que hi ha la mateixa bruticia que ahir. Donar-se conter que tú t’has deixat les banyes per a eixir endavant, mentre que alguns abase de xafar, mamonear i encandilar han aconseguit el seu repte. Eixe repte no es informar, es ser millor que tú, encara que no diguen res.

  2. quina gran reflexió !!

    per cert, aixo de les mamades és quan eres jefe o si eres un simple treballador també funciona ? 😉

    Pero cert, he estat desconectat.. com esta el tema vilallonga ?!?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: