Vlogs amb /b/ baixa

23set.08

Hui el dia ha tingut un final especial. El que ha passat durant no el contaré de moment. Donaria pistes del que succerirà en un no res. La cosa és que JE Tur, sobra conegut per estos móns dels blogs, ha iniciat un nou projecte dins de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. I té molt a vore en açò que tots els dies llegim, i alguns no actualitzem. Si, la cosa va de blogs. Tur, analitza setmanalment, la blogosfera valenciana. Esta secció, que serà oferida per emissores locals com ara la d’Aldaia, Alaquàs, Pego, Burjassot, Albal, L’Eliana, Almàssera o Picassent, s’encetarà amb entrevistes amb Sergi Pitarch i Andreu Verdeguer. Dos bloggers que serveixen per iniciar un sender per conéixer, en clau valenciana, allò que ja milers de valencians senten i plasmen al seu blog. 
Un camí que al seu dia va iniciar també el conductor d’este projecte i que ara ho vol desenvolupar en una xarxa de ràdios municipals. I deia, que havia sigut especial, perquè a banda d’allò més que interesant que ens han contat els dos primers convidats, el millor estava per vindre. I és que després de gravar estes dos primeres entrevistes, hem compartit xerrada de les nostres inquietuds, reptes, queixes, i perquè no dir-ho, els notres desitjos de canvi en molts aspectes que ens rodegen.

Des d’ací, convidar-vos a l’escolta del que fins ara només podieu llegir. Des d’ací, contar-vos l’afalagat que em sent, que anys després, haja pogut compartir l’entusiame d’esta nova iniciativa radiofònica amb el conductor d’este nou espai. Des d’ací, dir-vos que continuarem lluitant per les coses que creguem, i una d’elles, sens dubte, és la ràdio de proximitat. La cita ja sabeu, vlogs amb /b/ baixa.2 Responses to “Vlogs amb /b/ baixa”

  1. Molt bona idea, Julio!
    Per cert… això que escolte de fons és la marxa nupcial?
    🙂

  2. Genial iniciativa, enhorabona senyors


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: