Comiats per partida doble

30set.08


Este post va ser una miqueta personal, no massa habitual en les entrades d’este blog.La foto que hi ha dalt dels vostres morros pertany al meu comiat de solter. De segur, i estareu ben carregats de raó de pensar-ho, que estes coses són casposes i anacròniques. No seré jo qui defense anar a Los Bestias ( mariscada per 12 euros), posar-se unes mamelles al cap i acabar en el Apache, després d’haver sigut magrejat per una bona stripper.
Els comiats de solter s’han fet tota la vida. He anat a molts i els he detestat. Mai, o poques vegades, m’ho he passat bé. Fins i tot he rebutjat anar als últims, perquè poc o res m’aportaven de nou.
La qüestió es que dissabte de nit em va tocar a mi. I cregueu-me, va ser genial. I no faré, i ho lamente, contar tot el que feren. Seria una falta de respecte a la quantitat d’hores que empraren els nostres amics i amigues per dissenyar una gran nit, una meravellosa nit.

Podeu pensar, i també esteu en el vostre dret, que vestir-se amb eixe tratge de superheroi és fer el panoli i ratllar el ridícul. I fins i tot, aguantar que te’l posen, més encara. Però, res mes lluny de la realitat. La nit del dissabte 27 va ser la NIT. Una, sens dubte, de les millors de la meua vida. I si, va ser a un comiat de solter, on damunt, era jo un dels actors principals. Però, este comiat no va ser com altres. Este, s’havia fet amb el cor i el gust dels notres amics, dels millors amics del món. Només em queda dir-los que em sent més que afalagat per tindre-los, per poder compartir amb ells tantes i tantes vivències. Per ser com són. I per sobretot, formar part de la seua vida. Gràcies a tots ells!.

PS: Com la cosa li queda una segona part i un viatge per difrutar, NOVALPENA a no ser que ens entre el monoblog, quedarà en stand by per unes dos setmanes.
Lo que hacemos constar, para los efectos oportunos.3 Responses to “Comiats per partida doble”

 1. 1 El equipo organizador

  A pesar de perder 2 kilos en su organización, todos quedamos muy satisfechos de cómo quedó la despedida. Salió redonda. No tuvo un pero. De lo que más orgullosos nos sentimos es de ver cómo disfrutasteis Mar y tú.

  Fue un merecido homenaje.

  El equipo organizador.

 2. 2 nsb

  Mare meua còm t’has possat! Jo pensava que la dieta l’anaves a fer per aprimar…
  ¿O va ser la mariscada dels Bestias?

  Disfruteu molt…

 3. Ie sanguangooooo…
  disfruta per alla.. i ja ens ensenyaras les fotos !!

  compte amb els moquits (es el consell de mare)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: