Indignació mínima interprofessional

01des.08

Mínima, per curta que va ser l’entrada de hui, i perquè de moment no està el video. Són les 22.58h, hora valenciana i estic indignat. CQC ha fet les següents preguntes als polítics de les Corts espanyoles:
–  En quant està actualment el salari mínim interprofessional?.
– Què és i que vol dir CO2?.
Vos ho assegure, i espere trobar el document, que dels 15 polítics, de tots els colors, que han passat pel micròfon de la reportera, només un parell sabien la resposta. Per tant, que els “nostres representants” no coneixen ni tenien ni punyetera idea de com està el salari mínim, ni si Espanya és el pais europeu en emetre més emissió de diòsid de carboni. Per no conéixer no saben ni qué es el co2. Per emmarcar la “no resposta” d’un que passeja la maleta perl Congrés, més conegut com a diputat. L’amic, ajudat per un vianant de los Madriles, va fer  la següent aseveració: “Anhídrido carbónico, CO2. Este home sap més que jo!”. I poc més és pot afegir, no?.
Conclusió: Què podem esperar després?. Que podem pretendre amb gent que és capaç de debatre sobre temes que desconeixen per complet?. Això, que tenim el que hem sembrat.2 Responses to “Indignació mínima interprofessional”

  1. 1 Fran

    C02 y Anhídrido carbónico es lo mismo. El payo que lo dijo no era parlamentario… era un señor que pasaba por allí lo cual es todavía más sangrante.

  2. Tú mismo lo has dicho, se recoge lo que se siembre, o, tenemos los plíticos que nos merecemos. Hace unos meses, en el mismo programa, se colocaba una pizarra en la estaban unos cuantos autores literarios y sus obras más conocidas. No me preguntes cuáles, porque no lo recuerdo, pero fáciles eran, con haber atendido a las clases en Secundaria (cuando eso todavía podían llamarse clases) bastaba. Era algo así como relacionar Cervantes con el Quijote o García Márquez con Cien años de soledad.
    Bueno, pues la mayoría no acertó ni una. Y sin complejos, ¿eh?
    Que la segunda parte fue poner la pizarrita esta vez con el nombre de distintos cocktails en un lado y sus ingredientes en otro, y la mayoría de viandantes bien que se sabían de qué se hace un mojito o un bloody mary.

    Así que…esto era de esperar.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: