Apurem garbes, últim post anual

26des.08

10radio1
Estem a punt d’acabar el 2008. I arriben estes dates i la liturgia se sol repetir. Dies i hores que fins i tot et semblen llargs, i perquè no dir-ho, moltes vegades rutinaris i avorrits.
Particularment, acabem l’any bé.  Amb una celebració de 10 anys de treball en un mitjà de comunicació públic, I, no, no m’han passat ràpids. Una dècada on hem intentat tindre una ràdio digna. La festa-homenatge, que tingué lloc el passat 12 de desembre a la Casa de Cultura de Picassent, va tindre de tot. Bon còctel (a pesar dels famolencs que pensaven que es quedarien en gana), retrobament de 10 anys de companys i amistats, i gala, si si, gala l’Om. Menció a banda mereix açò. Grans, molt grans estigueren Sandra i Sam, la doble essa de Ràdio l’Om. No fa falta eixir en la tv, anar d’actor flipat o tindre glamour per fer les coses amb crisma i ingeni.
 10radio2
Una gala que tingué de tot, pero sobretot molt d’humor. En estes èpoques on molts s’empenyen en amargar-se/nos l’existència, nosaltres, Ràdio l’Om, posarem un somriure als assitents. Amb la música de Dani Miquel marxàvem, però no podia fallar la festa final, amb batucada inclosa, fins a les 5 de la matinada.
Acomiadem l’any amb un bon sabor de boca. I ens resistim a pensar en la maleïda crisi. Sabem que està i que ens amenaça, però nosaltres, la societat, no els polítics, ho sent he perdut la fe,podem donar un pas endavant i eliminar-la. Des d’aci, vullc agrair a tota la gent que s’ha acostat per este blog en alguna ocasió, a tots ells i elles GRÀCIES, i BON ANY 2009!.
10radio3

PS: les fotos són de Fran Gómez. Ell venia en teoria a vore la gala, però es va trobar amb la sorpresa de pringar. La pròxima portes una càmera com la d’Ivan i no faràs fotos…2 Responses to “Apurem garbes, últim post anual”

  1. Ja tenia que eixir el sanguango amb que jo duc una camera de merda… doncs et recorde quina gastares a la festa de cloenda ! jejejejej

    Be, dons que entres be l’any amiiiic !!

    I una gran gala i posterior festa !!! encara que no ens deixa un bon sabor de boca, ens deixa una bona resaca !!

  2. 2 nsb

    Si lo hicieron igual de bien que guapos están los dos, entonces debieron estar realmente grandes.
    Genial la foto.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: