La doble essa valencianista

09gen.09

mestalla
Foto: checheche
Soler i Soriano. Soriano i Soler. Com si d’un mal somni es tractara, només sentim estos dos cognoms en els darrers mesos (anys) quant a l’actualitat social del VCF.
Els que sou habituals a este blog, sabeu, que no ve de nou, que vos avisàvem de l’estrangulació econòmica que patiria l’entitat si no se li posava fre.
I ha arribat. L’equip que presedeix Vicent Soriano es veu en un autèntic carreró sense eixida. No troba solució-ns a les parceles de Mestalla. No té eixida ( ni s’espera a Porxinos), la futura i “transparent” ciutat esportiva del  VCF, i l’actual Mestalla, del pocs actius propis que té, hipotecada la seua venda a una entitat bancària com Bancaixa. Per fer més grossa la història, la doble essa pactà l’estiu de 2008  la venda de les accions per valor de 80 milions d’euros. Soler de moment només ha rebut un, i la situació de la seua empresa, és de caos i ruïna imminent. En resum, que necessita el diners de Soriano, i que està disposat a tot per recuperar la pasta de les seues accions que ell s’encarrega d’unflar el seu valor.

De nou un Soriano de batalles per València, qui no recorda les disputes del  Soriano i Blasco Ibáñez de finals del segle XIX per l’hegomonia i prestigi de liderar el periodime del cap i casal. Prou diferent les èpoques i els motius actuals.
Soler no és  Blasco Ibáñez ( mare que dic!). Es troba al límit. Això si, tè un mitjà de comunicació. No és El Pueblo, ni té la seua gràcia i ingeni. És una platoforma televisiva (on s’agafe el senyal) i radiofònica per amenaçar i dir allò de “que viene el lobo”. L’altra essa, Vicent Soriano, no té ni això. Els mitjans de comunicació comencen a apretar-lo i ell no és conscient de on s’ha posat i el marró que té per davant. Per falta de consciència també entenem els que li rodegen, més preocupats per tapar boques als periodistes, que per donar-li els consells i les directrius adients a l’actual president valencianista. El malalt està en la UVI, i els metges que l’havien salvat fins ara, ni estan ni crec que apareguen. Què passarà?. Amics, si sou valencanistes els que llegiu este post, només queda la fe i l’esperança, altra no vos puc dir en estos moments.2 Responses to “La doble essa valencianista”

  1. Lamentablement, tens tota la raó. ¡ Ay, mare !.

  2. 2 Dano

    Jo no entenc molt d’aquest esport opiós, però si tu ho dius.. jo m’ho crec!

    Pd: Que torne Romario!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: