Una entrada musical

10gen.09

Des de que ara fa vora un any encetarem este No val pena, no havíem fet cap o poques referències musicals. Alguns amics,  em dien, quan hem raonat de la meua bitàcora, que perquè no ho feia. M’imagine que per després tirar-me alguna pulleta d’este grup o d’un altre.
No és que des d’ara este blog vaja convertir-se en un univers farcit d’entrades musicals. Però, si, amb el 2009 també tindrà  lloc alguna referència. De qualsevol tipus, perquè malauradament, els analistes solen emetre el judicis respecte als seus gustos. I això, no hauria de valer. La música és universal, i la seua interpretació també.  No tancada a les preferències de cadascú.
Per començar vos deixe amb este video del clàssic Stand by Me, de Ben. E. King. La cançó, coneguda  per tots, té una alta dosi de sentimentalisme i reivindicació. De com els musics del carrer són capaços de fer-nos vore les injusticies que cometem quan seguim idolotrant ( podria vindre esta paraula també d’idiota) programes com Operación Triunfo, Factor X o la Lucha de los Coros ( o lluita de les autonomies, el que cal aguantar…). Amb este video, sempre haurem de dir allò de que la música no té fronteres, les tanques les posem nosaltres, i la insensatesa, també.

Per vore el video en molta qualitat No Responses Yet to “Una entrada musical”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: