Crisi també al blog

15febr.09

gaviotaweb1
Si, estem en crisi. Estic en crisi. Darrerament, no he trobat els minuts necessaris per passar per este racó i deixar-vos una en forma de post. No se vosaltres, però de vegades tens tantes coses que comentar que no saps per on començar. I en els últims dies he volgut esperar, crec  que massa, per fer dirigir els meus pensaments, juntar unes lletres i actualitzar esta bitàcora.
Què fer?. Posar coses personals, no va massa amb l’estil d’este blog, parlar de tot el que està caent, m’avorreix, fer i desfer, faena de manifeser…
Podia haver començat per dir clar que hi ha gent que per un un plat de llentilles es capaç de clavar-te un punyal en l’esquena, i en una botella agafar la sang que sobra per fer-se una transfussió.Però tampoc. Alguns fins i tot se sentirien important, quan no ho són.
Haver sigut corporativista. Tractar de la gent del meu gremi, dels periodistes, que cada dia en som menys, no per titols, sinó perquè engreixem més les llistes de l’atur. Però no ho vaig fer. Tal vegada perquè em vaig enrecordar d’aquells que no tenen massa por ni denuncien estes coses. Aquells que  estan al servei de l’amo i no veuen perillar el seu futur. Però ja vindran temps diferents, però sabent del seu camaleonisme, seran capaços de transformar-se en un no res, previ pas d’haver traït, mentit i aprofitat d’un altre company.
I dels desagraïts. També tenia ganes. Els que obliden qui son i d’on venen.Però bé, pitjor per a ells no tindré clars els seus punts cardinals (a més d’altres punts).

Però res d’això. Només amb el positivisme, i sobretot amb la gent que reialment mereix la pena, simplement és qüestió de fixar, enfocar i disparar. Un café al Milfulla, vore els ulls d’una amiga contant-me que busca pis, o, i la que més, conéixer que Jaume i Sisca ja són pares, tinc motius, més que de sobra,  per tornar a obrir estes finestres de reflexions, que com el temps, estaven gelades i que només faltava el calor humà per tornar a obrir-les.
Que mai més es tornen a tancar!.
PS: la foto torna a ser de Fran. Per cert, recentment seleccionat per la revista Magazine. La foto que l’han triat va molt amb el seu grup favorit, Melody.2 Responses to “Crisi també al blog”

  1. 1 jaumealbert

    millor quedat amb el positiu… encara q, es pot ser positiu dormint 4 hores x nit?? Sera cosa de rookies!!

    Fes cas a allò que deien uns dels pensadors més importants d’este segle… els Monty Python amb allò de Always Look on the Bright Side of Life…

  2. 2 jaumealbert

    ah!!! x si hi ha algun despistat!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: