Ara, mare?

18febr.09


El meu company bloguer, Fran, ha publicat recentment una entrada on apareix el video que vos propose. Són 53 segons d’indignació d’una entrenadora que es queixa del maltractament del poders públics a l’esport valencià. Fran coneix de primera mà el que passa i ha passat amb el que s’anomena esport minoritari. Ell va vore com queia el futbol sala de primer nivell a València. Per a molts, el gran responsable va ser Juan Armiñana. El que mai s’ha contat és el que se li va prometre al promotor a l’hora d’entrar. Per altra banda, ell tampoc ha dit res i els que li prometeren “el oro y el moro” el deixaren caure sense cap tipus de problema.
Però sembla que alguns ja comencen a fartar-se, com el cas de l’entrenadora del Parc de Sagunt, un equip, com a molts, que ha sigut nòmada a l’hora de trobar una ubicació i dignificació per fer el seu esport. La denúncia de la tècnica està feta a RTVV. En directe, on no es pot tallar ni amagar. Però arriba un poc tard…

Des de fa anys sabem què es el què importa en les nostres terre i què no. Recentment, Vicent Añó, en el Levante-EMV, publicava una més que interessant columna d’opinió on deixava perles com… “El primero el de Aspar, gran deportista y gran piloto, al que la Agencia Valenciana de Turismo le otorga más de 3 millones de euros para su equipo, por lucir en sus motos la famosa palmerita, que casi no se ve. A otros, en cambio, se les niega”… “Rafael Blanquer, amigo del presidente Camps. Su club, el València Terra i Mar es campeón de España de atletismo femeninos desde hace 16 años (16), pero la mayoría (13) gobernando el PP. La conselleria del ramo le subvenciona según unos baremos iguales para todos. Nada que decir, porque, además, la cantidad no es alta. Pero, ¿por qué y en base a qué criterios, la diputación le concede más de 700.000 euros? ¿A cuántos clubes subvenciona la diputación…”.

Vos puc posar més exemples, com este o este mateix, però que no vullc enganyar ningú. Estes denúncies estàn ara i no de moltes  abans. Alguns preferiren callar, menjar en bons restaurants, esperar a última hora, denunciar en ràdios que guanyen diners a costa del poders públics, abans que demostrar a la societat, com Cristina Mayo, els autèntics desgavells que s’estan fent des de fa anys a la resta dels esports que no són València CF.7 Responses to “Ara, mare?”

 1. Espectacular.

 2. 2 JR

  Malauradament el problema del finançament i la supervivència de l’esport minoritari ve de molt lluny. A este País-Regne-Comunitat tot allò que no faça olor a “pijada experience”, negoci o “pelotazo” té les hores comptades. És el cas d’un esport tan important com l’handbol, què no només ha dut cap ací centenars de campionats i trofeus, sinò que és un dels motors dels campionats escolars i té una enorme tradició a estes terres. Els qui fòrem aficionats del CB Valencia, com els del Armiñana, encara esperem una explicació oficial de les seues respectives desaparicions per part de l’Ajuntament. I què cal dir dels autòctons, que moren sense que ningú els faça cas?

  Salutacions

 3. Me extraña que, aunque en directo, no la cortaran…
  Qué careto el de la xicona de Canal Nou.

 4. 4 dano

  aixó és el que es diu: zas! en toda la boca!

 5. 5 Fran

  Pa’ lo que le tenia que haber dicho se quedó corta

 6. 6 negrosobreblanco02

  Jojojojo, ¡¡pero qué grande!! ¡Iros a freír espárragos le dice!! Mira, pá como han tratado a este club, mandándoles a freír espárragos todavía ha sido hasta educada, la verdad.

 7. 7 PEP

  MUY BIEN, A POR CANAL CAMPS NOU.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: