Falles, foc i flama

23març09

falla
Esta és l’única falla que he vist enguany.És del poble Mareny de Barraquetes, lloc on es menja molt bé i encara a preu més que raonable. La platja, i neta, la tinc per tots els racons, per tant més que motius per visitar-lo freqüement…
El dia en el que els monuments estaven plantats, vaig emprendre un viatge cap a Tenerife. Un cami per trobar-me a familiars, que alguns d’ells, feia quasi vint anys que no veia.Una vegada visitada l’illa, estes són les preguntes que m’han fet amb més assiduïtat: 
– Com per ací si els teus paisans estan de festa?.
– Com es possible que amb la crisi que estem patint, en casa vostra cremen monuments de vora un milió d’euros?.
tenerife

No sóc un gran entés de falles. Les he viscudes. He treballat cobrint-les, periodísticanent parlant, i fins i tot he sigut jurat local del meu poble. No tinc res en contra d’elles, ni molt menys. Que viatge en eixes èpoques, i ho he fet molts anys, és perquè allò que m’agrada fer, en falles no puc realitzar-lo. No entrare en detalls d’allò que faig o deixe de fer.  Valore, i molt, la gran capacitat de teixit social i d’associacionisme que tenen les comissions falleres. Però no tanque els ulls a allò que passa entre els dies 16 i 19 de març. I precisament, tranquilitat no és el que es respira al meu-teu-nostre voltant.
Tota esta història és per comentar-vos que de nou estic a la terreta i que tornaré a fer el que m’abellisca. Ah, respecte a les preguntes anteriors, ni tenia reposta allí, ni les trobe ací.
PS: Em va fer gràcia. A Tenerife em digueren, en to despectiu, Godo… per referir-se a la meua procedència peninsular, té collons la cosa…No Responses Yet to “Falles, foc i flama”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: