D’ampliacions i altres menesters

25maig09

b_01
No. No acabe de tornar. Bé, si que he tornat a escriure. Però, no. No acabe de tornar de Brusel·les. S’aclarirem?. Com ja no tinc excusa, no vos detallaré res de la meua absència. Els que m’heu dit de tot per no escriure, vos ho agraix. Els que heu callat per no dir-me de tot, també.
De vegades, costa molt escriure i creure que ho fas amb alguna utilitat. De vegades, costa creure que en este país alguna cosa serveix. I de vegades, has de trencar en tots els pensaments negatius que et venen cal cap i enviar-los a fer la ma.

AMPLIACIÓ DE CAPITAL. PER QUÈ SERVEIXEN ELS MEUS DINERS…
Vullc, en esta tornada, contar-vos un parell de cosetes: la primera té a veure amb l’ampliació de capital del VCF. Com sabeu, a causa de la delicadíssima situació econòmica i nefasta gestió del club en els darrers anys, el VCF, més conegut com l’equip que ensenya les vergonyes, està obligat a fer una ampliació de capital per buscar oxígen que el permeta respirar per uns moments. No entraré en detalls de què és una ampliació de capital. Vos posaré un exemple fàcil, rotllo com un comunicador ¿valencià? fa a sovint en el seu espai radiofònic. Resulta que jo tinc una acció (pot ser que siga de veres). Com és multiplica per 10, he ge gastar-me 480 euros per comprar-ne les mínimes exigibles per després tindre els beneficis de ser abonat del VCF (descompte en el preu del’abonament, finals de competicions, etc..). Ara bé, com a societat mercantil, com a SAD que és el VCF, hauria d’exigir esta entitat que em diguera els plans que tenen amb els meus diners i amb els de la resta. I no me val, pal·liar la situació enomòmica. Perquè, que passa amb l’actual president? Què passa amb el nou estadi de l’avinguda de les Corts?. Què passa amb l’equip, explotació directa d’esta societat?. Què passa amb el màxim accionista que continua impune en tot este embroll?. Què passa amb Porxinos?. Què passa amb les explicacions i la transparència que hauria de garantir el VCF per explicar el perquè del benefici d’esta ampliació?. Ara, amb totes estes preguntes i sense ànim de voler decidir per ningú, estarieu disposats a posar pasta en qualsevol altra societat que vos oferirà tots estos dubtes?. Si el que teniu és sentiment i ceguera total cap uns colors  i vos tenen igual 480, 980, o 1800 euros, ja és una altra cosa. A mi, no.

RÀDIO MARCA. GABINETE
Hui, hem realitzat des del restaurant 8 y Medio l’últim “gabinete” d’esta temporada. Normalment, diuen, que els periodistes som gent que té l’estòmac prou agraït. Per dir-ho clar, que quan mengem bé, parlem millor. A este restaurant, a la Plaça Lope de Vega de València, es menja bé, però jo no he tingut la gran sort de tastar-ho massa vegades. El que vos escriu, entrava des del seu estudi de ràdio a Picassent, amb un cafenet a la taula i parlava del que ell pensava que podia aportar als oients. Per tant, de menjar, poca cosa.
Feta esta aclaració, que crec que és important pel que vos vaig a comentar a continuació, vullc agrair enormement el gran respecte que han mostrat tots ells pel que he pogut difondre i transmetre en els últims 9 mesos. No és massa comú que et deixen dir el que penses. Es més, mai hi ha hagut demandes d’explicacions del perquè ho he dit. Em sent orgullós per  haver col·laborat en este espai amb professionals joves i atrevits en ganes de canviar les coses. Ah!, i no tinc l’estòmac ple. Ni li dec res a cap d’ells. Soles l’agraiment d’haver-me-se-vos respectat. Gràcies.No Responses Yet to “D’ampliacions i altres menesters”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: