Mateixos gossos, diferents collarets

25ag.08

Han canviat moltes cares. President,  quina careta es gasta l’home, vicepresident, entrenador, cap de comunicació, relacions externes… Però què és el que no ha canviat gens?. Els que colpegen al baló, els que fan rodar este esport, els que, en definitiva, fan que açò tire endavant.
Al VCF, tinc la sensació, que se l’aplicat uns remeis casolans que tindran un efecte placebo i que aniran diluint-se com una aspirina. Després d’un dia d’haver gaudit al màxim de l’esport, quan eren les 22h i es posarem a vore la televisió, nefasta retransmissió, una més, de Tele 5, pocs pensaven que el desenllaç de l’encontre anava a ser així.
No serà  la Supercopa un supertorneig. Però perdre contra el Reial Madrid amb dos jugadors més, toca i toca molt el tema. Però clar, el Madrid tenia dos jugadors menys. I el València CF?. Si, esta és la qüestió. Com és possible, que després de set anys, este equip continue estant liderat per Baraja i Albelda?.

He tirat de memòria i no trobe cap equip que mantinga els seus conductors de joc tant de temps com ho ha fet este VCF. No tenen ells tan sols la culpa, però crec que quan unes persones estan tant de temps a un lloc, facen el que facen, el dit acussador sempre va al mateix lloc, i serà injust, clar que si, però passa a tots els ordres de la vida. Ahir, ningú va criticar l’absentisme de Villa o la desaparició de Silva en la segona part, ahir, els ulls tornaren a la parella que han sigut i són els capitans del VCF, els que ja, mostren el que mostren, se’ls ha passat l’arròs en este equip. Els que, mancats de físic, no els queda ni el felling entre ells. I el que és pitjor, no tenen substitut. Fernando Gómez Cololmer haurà de fer alguna cosa que no està acostumat, treballar per buscar solucions.



1 Responses to “Mateixos gossos, diferents collarets”

  1. 1 negrosobreblanco02

    Y Maduro y Banega prescindibles. Que vale, que no son unos sustitutos de garantías ni tienen (parece, ya que solo estuvieron media temporada) lo que tenían Baraja y Albelda en sus bueno tiempos…O al menos algo sí, ¡la edad!

    Señor, pero en manos de qué chapuceros estamos…


Deixa un comentari